Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Mercedes Benz Transparan Yıldızlı Dizayn Kapak
Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Mercedes Benz Transparan Yıldızlı Dizayn Kapak
Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Mercedes Benz Transparan Yıldızlı Dizayn Kapak
Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Mercedes Benz Transparan Yıldızlı Dizayn Kapak
Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Mercedes Benz Transparan Yıldızlı Dizayn Kapak
Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Mercedes Benz Transparan Yıldızlı Dizayn Kapak
Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Mercedes Benz Transparan Yıldızlı Dizayn Kapak
Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Mercedes Benz Transparan Yıldızlı Dizayn Kapak

Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Mercedes Benz Transparan Yıldızlı Dizayn Kapak (TA91803)

0.0
İndirim Oranı : %20 İndirim
Fiyat : ₺2.076,12(KDV Dahil)
İndirimli : ₺1.660,90(KDV Dahil)
:
Mercedes Benz Transparan Yıldızlı Dizayn Kapak


Mercedes Benz marka cep telefonu kılıfları ve aksesuarları, estetik ve şıklığın simgesi olarak tanınır ve takdir edilir. Mercedes Benz'in yüksek kaliteli cep telefonu kılıfları ve aksesuarları için yalnızca resmi lisanslı satıcıyız.

• ZARİF VE İNCE TELEFON KILIFI: Bu kılıf, kullanım kolaylığı ve yatırımınızı koruma amacıyla özenle tasarlanmıştır. Lüks bir tarzda iPhone'unuzu korur ve cihazınıza klasik ve zarif bir çekicilik katar. Aynı zamanda ince ergonomik tasarımı ve yüksek kaliteli tutuşuyla da öne çıkar.

• TARZLI BİR ŞEKİLDE TELEFONUNUZU KORUYUN: Mercedes Benz'in eşsiz tasarım estetiği, bu iPhone kılıfında Mercedes Benz logosuyla birlikte işlenmiştir. Mercedes Benz, şıklığı ve zarafetiyle tanınır ve tüm detaylardaki kusursuz bitişleriyle takdir edilir.

• CİHAZINIZ İÇİN SON DERECE KORUMA: Bu iPhone kılıfı, düşmelere ve çizilmelere karşı ekstra koruma sağlamak amacıyla hafifçe yükseltilmiş kenarlara sahiptir. Cep telefonunuzu her zaman darbelere karşı koruyarak, güvenle kullanmanıza olanak tanır. Aynı zamanda yükseltilmiş ekran kenarı, ekranın ve kameranın korunmasını kolaylaştırır.

• HASSAS VE KOLAY ERİŞİM: Kesin kesimler, tüm portlara, kameralara, düğmelere ve hoparlörlere tam ve kolay erişim sağlar. Kılıfı çıkarmadan tüm fonksiyonları sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

• RESMİ LİSANSLI: Bu ürün, Mercedes Benz'in resmi lisanslı ürünüdür ve kaliteli cep telefonu kılıfları ve aksesuarları için orijinal ürün garantisi taşır. Mercedes Benz'in benzersiz tasarım özellikleriyle donatılan bu şık kılıf, telefonunuzun şıklığını ve korumasını bir araya getirir
Uyumlu Marka
Apple
Uyumlu Model
iPhone 14 Pro Max
Garanti Süresi
12 Ay
Garanti Tipi
Distribütör Garantili
Materyal
Silikon
Tema
Logo
Ürün Markası
Mercedes Benz
Özellikler
Çiziklere Karşı Koruma Darbeye Dayanıklı
Su Geçirmezlik
Hayır
Sabitlenme
Yok
Süsleme
Renkli
Şarj Özelliği
Yok
Kılıf Tipi
Arka Kapak
Etiketler
Apple, Apple iPhone, Apple iPhone 14, Apple iPhone 14 Pro, Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf, Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Mercedes, Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Mercedes Benz, Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Mercedes Benz Transparan, Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Mercedes Benz Transparan Yıldızlı, Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Mercedes Benz Transparan Yıldızlı Dizayn, Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Mercedes Benz Transparan Yıldızlı Dizayn Kapak, Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Mercedes Benz Transparan Yıldızlı Kapak, Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Mercedes Benz Transparan Dizayn, Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Mercedes Benz Transparan Dizayn Kapak, Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Mercedes Benz Transparan Kapak, Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Mercedes Benz Yıldızlı, Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Mercedes Benz Yıldızlı Dizayn, Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Mercedes Benz Yıldızlı Dizayn Kapak, Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Mercedes Benz Yıldızlı Kapak, Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Mercedes Benz Dizayn, Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Mercedes Benz Dizayn Kapak, Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Mercedes Benz Kapak, Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Mercedes Transparan, Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Mercedes Transparan Yıldızlı, Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Mercedes Transparan Yıldızlı Dizayn, Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Mercedes Transparan Yıldızlı Dizayn Kapak, Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Mercedes Transparan Yıldızlı Kapak, Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Mercedes Transparan Dizayn, Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Mercedes Transparan Dizayn Kapak, Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Mercedes Transparan Kapak, Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Mercedes Yıldızlı, Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Mercedes Yıldızlı Dizayn, Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Mercedes Yıldızlı Dizayn Kapak, Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Mercedes Yıldızlı Kapak, Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Mercedes Dizayn, Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Mercedes Dizayn Kapak, Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Mercedes Kapak, Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Benz, Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Benz Transparan, Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Benz Transparan Yıldızlı, Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Benz Transparan Yıldızlı Dizayn, Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Benz Transparan Yıldızlı Dizayn Kapak, Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Benz Transparan Yıldızlı Kapak, Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Benz Transparan Dizayn, Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Benz Transparan Dizayn Kapak, Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Benz Transparan Kapak, Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Benz Yıldızlı, Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Benz Yıldızlı Dizayn, Apple iPhone 14 Pro Max Kılıf Benz Yıldızlı Dizayn Kapak,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR