Guess Orjinal Lisanslı Klasik EST Yazı Logolu TWS Bluetooth Kulaklık
Guess Orjinal Lisanslı Klasik EST Yazı Logolu TWS Bluetooth Kulaklık
Guess Orjinal Lisanslı Klasik EST Yazı Logolu TWS Bluetooth Kulaklık
Guess Orjinal Lisanslı Klasik EST Yazı Logolu TWS Bluetooth Kulaklık
Guess Orjinal Lisanslı Klasik EST Yazı Logolu TWS Bluetooth Kulaklık

Guess Orjinal Lisanslı Klasik EST Yazı Logolu TWS Bluetooth Kulaklık (TA100948)

0.0
Marka : Guess
İndirim Oranı : %20 İndirim
Fiyat : ₺3.543,62(KDV Dahil)
İndirimli : ₺2.834,90(KDV Dahil)
:
Guess Orjinal Lisanslı Klasik EST Yazı Logolu TWS Bluetooth Kulaklık
 
 
ZARİFLİK VE KONFOR:
Bu kulaklık, şık ve gösterişinin yanında konforlu bir müzik deneyimi amacıyla tasarlanmıştır. Guess'in orjinal lisansı ile üretilen ve su geçirmez özelliğe sahip bu kulaklıklar tarzınıza klasik ve zarif bir çekicilik katar. Özel tasarımı ile yüksek kaliteli HD müziğin keyfini çıkarın.

TARZINIZI ORTAYA KOYUN:
Guess'in iç ve dış tasarımlarından doğrudan esinlenen bu kulaklık, Guess kelime işlemesini ve Guess logosunu içerir. Guess'in etkileyici tasarımı ve eşsiz detayları ile süslenen bu özel kulaklık; aynı zamanda tarzınızı yansıtmak için harika bir aksesuardır.

GÜÇLÜ BLUETOOTH BAĞLANTISI:
Bu kulaklık güçlü Bluetooth 5.3 teknolojisi ve IPX6 su geçirmeyen yapısı sayesinde müzik dinlerken sizi yarı yolda bırakmaz. 13mm'lik hoparlör çapıyla güçlü TWS HD ses kalitesini elde edin. 10 metrelik iletim mesafesi sayesinde cihazınızla kolaylıkla bağlantı kurmaya yardımcı olur. 2 saat gibi kısa bir sürede şarj olarak akışa devam etmenizi sağlar. Kulaklıkların her biri 35mAh batarya kapasitesine sahiptir ve 6 saate yakın dinleme süresi sağlar. 300mAh şarj kutusu kulaklıklarınızı en az 4 kere tam şarj etmenize imkan tanır.

RESMÎ LİSANSLI:
Guess'in etkileyici tasarımına sahip bu ürün, taklit veya replika değildir. Guess markasının orjinal resmî lisanslı ürünüdür. Sadece resmî lisanslı satıcı olarak kaliteli ve özgün Guess ürünleri sunuyoruz.

Aktif Gürültü Önleme (ANC)
Var
Bekleme Süresi
12 Saat
Bluetooth Sürüm
Bluetooth 5.3
Çift Telefon Desteği
Yok
Dokunmatik Kontrol
Var
Garanti Süresi
12 Ay
Garanti Tipi
Distribütör Garantili
Kullanım Alanı
Telefon Görüşmesi Oyun Müzik
Kullanım Mesafesi
10 Metre
Materyal
Plastik
Mikrofon Özelliği
Var
Pil Gücü (mAh)
300mAh
Ses Özelliği
Stereo
Su Geçirmezlik
Evet
Şarj Girişi
Type-C
Tema
Logo
Uyumlu Cihazlar
Telefon Tablet Bilgisayar
Kablosuz Şarj Özelliği
Hayır
Ürün Markası
Guess
Özellikler
Pil Durumu Göstergesi Darbeye Dayanıklı
Yaş Grubu
Çocuk Yetişkin
Konuşma Süresi
3-4 saat
Kulaklık Pil Kapasitesi
35 mAh
Kulaklık Kutusu Pil Kapasitesi
300 mAh
GPS Cihaz Bulma
Yok
Şarj Süresi
2 Saat
Etiketler
Guess, Guess Orjinal, Guess Orjinal Lisanslı, Guess Orjinal Lisanslı Klasik, Guess Orjinal Lisanslı Klasik EST, Guess Orjinal Lisanslı Klasik EST Yazı, Guess Orjinal Lisanslı Klasik EST Yazı Logolu, Guess Orjinal Lisanslı Klasik EST Yazı Logolu TWS, Guess Orjinal Lisanslı Klasik EST Yazı Logolu TWS Bluetooth, Guess Orjinal Lisanslı Klasik EST Yazı Logolu TWS Bluetooth Kulaklık, Guess Orjinal Lisanslı Klasik EST Yazı Logolu TWS Kulaklık, Guess Orjinal Lisanslı Klasik EST Yazı Logolu Bluetooth, Guess Orjinal Lisanslı Klasik EST Yazı Logolu Bluetooth Kulaklık, Guess Orjinal Lisanslı Klasik EST Yazı Logolu Kulaklık, Guess Orjinal Lisanslı Klasik EST Yazı TWS, Guess Orjinal Lisanslı Klasik EST Yazı TWS Bluetooth, Guess Orjinal Lisanslı Klasik EST Yazı TWS Bluetooth Kulaklık, Guess Orjinal Lisanslı Klasik EST Yazı TWS Kulaklık, Guess Orjinal Lisanslı Klasik EST Yazı Bluetooth, Guess Orjinal Lisanslı Klasik EST Yazı Bluetooth Kulaklık, Guess Orjinal Lisanslı Klasik EST Yazı Kulaklık, Guess Orjinal Lisanslı Klasik EST Logolu, Guess Orjinal Lisanslı Klasik EST Logolu TWS, Guess Orjinal Lisanslı Klasik EST Logolu TWS Bluetooth, Guess Orjinal Lisanslı Klasik EST Logolu TWS Bluetooth Kulaklık, Guess Orjinal Lisanslı Klasik EST Logolu TWS Kulaklık, Guess Orjinal Lisanslı Klasik EST Logolu Bluetooth, Guess Orjinal Lisanslı Klasik EST Logolu Bluetooth Kulaklık, Guess Orjinal Lisanslı Klasik EST Logolu Kulaklık, Guess Orjinal Lisanslı Klasik EST TWS, Guess Orjinal Lisanslı Klasik EST TWS Bluetooth, Guess Orjinal Lisanslı Klasik EST TWS Bluetooth Kulaklık, Guess Orjinal Lisanslı Klasik EST TWS Kulaklık, Guess Orjinal Lisanslı Klasik EST Bluetooth, Guess Orjinal Lisanslı Klasik EST Bluetooth Kulaklık, Guess Orjinal Lisanslı Klasik EST Kulaklık, Guess Orjinal Lisanslı Klasik Yazı, Guess Orjinal Lisanslı Klasik Yazı Logolu, Guess Orjinal Lisanslı Klasik Yazı Logolu TWS, Guess Orjinal Lisanslı Klasik Yazı Logolu TWS Bluetooth, Guess Orjinal Lisanslı Klasik Yazı Logolu TWS Bluetooth Kulaklık, Guess Orjinal Lisanslı Klasik Yazı Logolu TWS Kulaklık, Guess Orjinal Lisanslı Klasik Yazı Logolu Bluetooth, Guess Orjinal Lisanslı Klasik Yazı Logolu Bluetooth Kulaklık, Guess Orjinal Lisanslı Klasik Yazı Logolu Kulaklık, Guess Orjinal Lisanslı Klasik Yazı TWS, Guess Orjinal Lisanslı Klasik Yazı TWS Bluetooth, Guess Orjinal Lisanslı Klasik Yazı TWS Bluetooth Kulaklık, Guess Orjinal Lisanslı Klasik Yazı TWS Kulaklık, Guess Orjinal Lisanslı Klasik Yazı Bluetooth,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR