Recci RHO-C06 Magnetik Alt Destek Kolu Tasarımlı Araç Telefon Tutucu
Recci RHO-C06 Magnetik Alt Destek Kolu Tasarımlı Araç Telefon Tutucu
Recci RHO-C06 Magnetik Alt Destek Kolu Tasarımlı Araç Telefon Tutucu
Recci RHO-C06 Magnetik Alt Destek Kolu Tasarımlı Araç Telefon Tutucu
Recci RHO-C06 Magnetik Alt Destek Kolu Tasarımlı Araç Telefon Tutucu
Recci RHO-C06 Magnetik Alt Destek Kolu Tasarımlı Araç Telefon Tutucu

Recci RHO-C06 Magnetik Alt Destek Kolu Tasarımlı Araç Telefon Tutucu (TA100065)

0.0
Marka : Recci
İndirim Oranı : %13 İndirim
Fiyat : ₺443,78(KDV Dahil)
İndirimli : ₺385,90(KDV Dahil)
:
Recci RHO-C06 Magnetik Alt Destek Kolu Tasarımlı Araç Telefon Tutucu


Güçlü Manyetik Tutuş ve Esnek Destek Recci RHO-C06, güçlü manyetik tutma özelliğiyle modern teknolojiyi aracınıza getiriyor. Bu özellik, telefonunuzu en sert virajlarda bile sabit ve güvenli tutar. Ayrıca, alttan ayarlanabilir destek aparatı, ekstra güvenlik ve telefonunuzun dengede kalmasını sağlar, böylece ekranınız her zaman net ve kullanılabilir durumda kalır.



360 Derece Dönüş ve Kusursuz Uyum 360 derece dönebilen başlık ile telefonunuzu her açıdan ve her yönden görüntüleyebilirsiniz. Sürüş sırasında GPS'i takip etmek veya hands-free aramalar yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Recci RHO-C06'nın arabanın klima bölümüne kolayca sabitlenebilir yapısı, araç içinde ideal bir yerleşim sağlar ve sürüş görüş alanınızı engellemez.



Zarif tasarım ve dayanıklı malzeme bu araç tutucunun şık ve minimalist tasarımı, her araç içi dekora sorunsuzca uyum sağlar. Yüksek kaliteli malzemelerle üretilen Recci RHO-C06, uzun ömürlü ve sağlam bir kullanım vaat eder.


Recci RHO-C06, sadece bir aksesuar değil, sürüş sırasında güvenli ve pratik bir deneyim sunan bir teknoloji harikasıdır. Her yolculukta güvenli, kolay ve rahat bir kullanım için Recci RHO-C06 ideal seçiminiz.

Garanti Süresi
12 Ay
Garanti Tipi
Distribütör Garantili
Hızlı Şarj
Hayır
Kablosuz Şarj Özelliği
Hayır
Materyal
Plastik
Sabitlenme
Havalandırma
Şarj Özelliği
Yok
Çıkış Amper
Belirtilmemiş
Uyumlu Cihazlar
Telefon
Tutma Tipi
Sıkıştırma
Ürün Markası
Recci
Voltaj (Çıkış Güç)
Belirtilmemiş
Etiketler
Recci, Recci RHO-C06, Recci RHO-C06 Magnetik, Recci RHO-C06 Magnetik Alt, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Destek, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Destek Kolu, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Destek Kolu Tasarımlı, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Destek Kolu Tasarımlı Araç, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Destek Kolu Tasarımlı Araç Telefon, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Destek Kolu Tasarımlı Araç Telefon Tutucu, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Destek Kolu Tasarımlı Araç Tutucu, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Destek Kolu Tasarımlı Telefon, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Destek Kolu Tasarımlı Telefon Tutucu, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Destek Kolu Tasarımlı Tutucu, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Destek Kolu Araç, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Destek Kolu Araç Telefon, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Destek Kolu Araç Telefon Tutucu, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Destek Kolu Araç Tutucu, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Destek Kolu Telefon, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Destek Kolu Telefon Tutucu, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Destek Kolu Tutucu, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Destek Tasarımlı, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Destek Tasarımlı Araç, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Destek Tasarımlı Araç Telefon, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Destek Tasarımlı Araç Telefon Tutucu, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Destek Tasarımlı Araç Tutucu, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Destek Tasarımlı Telefon, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Destek Tasarımlı Telefon Tutucu, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Destek Tasarımlı Tutucu, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Destek Araç, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Destek Araç Telefon, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Destek Araç Telefon Tutucu, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Destek Araç Tutucu, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Destek Telefon, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Destek Telefon Tutucu, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Destek Tutucu, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Kolu, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Kolu Tasarımlı, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Kolu Tasarımlı Araç, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Kolu Tasarımlı Araç Telefon, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Kolu Tasarımlı Araç Telefon Tutucu, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Kolu Tasarımlı Araç Tutucu, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Kolu Tasarımlı Telefon, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Kolu Tasarımlı Telefon Tutucu, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Kolu Tasarımlı Tutucu, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Kolu Araç, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Kolu Araç Telefon, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Kolu Araç Telefon Tutucu, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Kolu Araç Tutucu, Recci RHO-C06 Magnetik Alt Kolu Telefon,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR