Cep Telefonu Aksesuar ve Cep Telefonu Aksesuarları Mağaza

Cep Telefonu Aksesuar ve Cep Telefonu Aksesuarları Mağaza

Günümüzde cep telefonlarının yaygın kullanımı bazı ekstra ihtiyaçları doğurmuştur. İnsanlar telefonlar ile birlikte bazı aksesuarlar sayesinde daha değişik kullanım arayışlarına girerler. Aksesuar olarak betimlenen yan ürünler sayesinde farklı kullanım olanakları ortaya çıkar.

 

Telefon aksesuarları birçok amaç ve görevde karşımıza çıkar. Yüzlerce değişik ürünün aksesuar olarak kullanımı söz konusudur. Dolayısıyla telefonlara entegre olan aksesuar çeşitleri keyifli kullanım olanağı yaratacaktır. İhtiyaç durumuna göre spesifik aksesuar türlerine ulaşmanız mümkündür.

 

Telefon aksesuarları kullanıcıların telefonlarını daha kullanışlı ve korumalı biçime getirmek için tercih edilir. Bu nedenle birçok ürün çeşidi ve kapsam mevcuttur. Telefon kılıfları, hoparlör, kulaklık, ekran koruyucu gibi birçok ürün grubuna rastlanır.

 

Bahsedilen aksesuarların en önemli avantajı telefonların korunmasıdır. Telefon kılıfı ve ekran koruyucu gibi ürünler sayesinde düşme, darbe veya çizilmeye karşı koruma mümkündür. Koruma konusunda yardımcı olan spesifik ürünler günümüzde milyonlarca kullanıcı tarafından yaygın biçimde tercih edilmektedir.

 

Aksesuarlar aynı zamanda telefonun ömrünü uzatmakta ve kaliteli kullanım sunmaktadır. Değerli olarak görülen cihazların ömrü çok daha uzun olacak ve müşteri tasarruf yapacaktır.

 

Aksesuarlar telefonları çok daha işlevsel hale getirir. Kulaklık, hoparlör, şarj cihazları ve kablosuz ürünler birçok amaca hizmet eder. Kolaylık haricinde verimlilikte sunan aksesuarlar teknoloji marketlerde ve sitemizde bulunmaktadır.

 

Kurumumuz TEQSMA üzerinden istediğiniz telefon aksesuarına sahip olabilirsiniz. Uygun fiyat seçenekleri ile değişik aksesuar çeşitlerine sitemizden erişebilir ve sipariş verebilirsiniz. Tüm markalarda ve modellerde kullanabilmeniz için farklı aksesuarlar TEQSMA bünyesinde mevcuttur.

 

Cep Telefonu Aksesuar Çeşitleri Nelerdir?

 

Cep telefon kılıfları: Telefon aksesuarları içerisinden en yaygın kullanılan aksesuar kılıflardır. Farklı renk ve farklı boyutlarda kılıflar tercih edebilir veya kullanılabilir. Günümüzde yüzlerce değişik ve spesifik kılıf modellerine rastlanır. Telefonunuza uyumlu kılıflar ile telefon kullanımını daha uzun ömürlü hale getirilir. Telefonlar bilindiği üzere farklı ekran boyutlarına ve ebatlara sahiptir. Dolayısıyla telefonun boyutuna göre kılıf seçimi çok daha mantıklı olacaktır. Telefona göre seçim yaparak ihtiyacınızı gidermek mümkündür. Koruyucu olarak kullanılan kılıflar sayesinde düşme, çarpma gibi durumlara karşı önlem alınmış olunur.

 

Telefon ekran koruyucu: Telefonların ekranları hassas biçimde karşımıza çıkar. Düşme, çarpma ve darbeye karşı korumak gerekir. Telefon ve ekranların değerli olması sebebiyle koruyucular olmazsa olmazlar arasında yer alır. Telefon ekranına yapıştırılan koruyucu ürünler darbeye karşı yüksek direnç sağlar.

 

Selfie çubukları: Fotoğraf çekmek insanlar için keyifli hobilerden biridir. Özellikle sosyal medyanın yaygın kullanımı fotoğraf çekiminin önemini ortaya koyar. Selfie çekimi adı verilen ters çekimlerde açı ve mesafe önemli olmaktadır. Bu nedenle selfie çubukları sayesinde kolaylıkla resim çekmek veya selfie çekmek mümkündür.

 

Şarj aletleri: Telefon için en önemli aparatlar arasında şarj aletleri gelir. Şarj aletleri kullanımı ile batarya sorunu ortadan kalkar. Aksesuardan ziyade temel ihtiyaç olan şarj aletlerine tüm telefon kullanıcıları sahiptir. Aksi taktirde kullanım konusunda belli sıkıntılar meydana gelecektir.

 

Powerbank ve kablosuz şarj aletleri: Taşınabilir cihazlar son yıllarda oldukça fazla rağbet görmektedir. Taşınan ve kolay biçimde kullanılan cihazlar sayesinde efektif kullanım söz konusudur. Taşınabilir şarj aleti olan powerbank sayesinde aynı kullanımlar söz konusu olmaktadır. Dolayısıyla kolay ve pratik şekilde istediğiniz biçimde taşıyacağınız şarj aletleri ile basit kullanım söz konusudur.

 

Taşınabilir hafıza kartları ve bellekler: Hafıza kartları ile telefonların kapasite artışı mümkündür. SD kartlar son yıllarda mikro SD kart olarak satışa sunulur. Küçük kartlar ile cihazın hafızasını arttırmak mümkün olurken tasinabilir harddisk ile istediğiniz verileri depolamak mümkün olacaktır. Çeşitli boyutlarda 256 GB, 512 GB, 1 TB gibi kapasiteler görülmektedir.

 

Kablo dönüştürücüler: Kablo türleri ve çeşitli bağlantı yapıları mevcuttur. Dolayısıyla bağlantı türleri arasında değişiklik yaparak farklı cihazlara bağlanma söz konusudur. Bu tarz kablo dönüştürücüler ile farklı bağlantı biçimlerine çevirmek mümkün olacaktır.

 

Kulaklık: Özel modelleri telefonlar için kullanılan önemli aparatlardır. Müzik dinlemeyi seven kişiler kulaklıklar sayesinde keyifli zaman geçirirler. Ayrıca sesli iletişim sırasında da kulaklıklar kolaylık sağlar. Tüm telefon kullanıcılarda bulunan temel aksesuarlardan biridir.

 

Kablosuz kulaklıklar: Kulaklık türlerinin birçok çeşidi piyasada mevcuttur. Yaygın biçimde kullanılan kulaklık çeşitleri arasında kablosuz modeller ilk sırada yer alır. Kablosuz modeller Bluetooth ile bağlanarak telefonlarda kolay kullanım sunar. Kutusundan şarj olan pratik kulaklık günümüzde yaygın kullanılan aksesuarlardan biridir.

 

Fotoğraf basıcı veya yazıcılar: Günlük hayatınızı keyifli hale getiren aksesuarlardan birisi yazıcılardır. Teknolojik gelişmeler ile birlikte küçük yazıcılar yaygın biçimde piyasa içerisinde yer alır. Telefondan çektiğiniz resimleri saniyeler içerisinde yazdırarak hatıraları ve anıları ölümsüzleştirmek mümkün.

 

Telefon tutucular: Farklı tip malzemelerle üretilen birçok tutucu mevcuttur. Özellikle araç içi tutucular yaygın biçimde kullanılan aparatlardan biridir. Kolaylık sağlayan tutucu aparatlar ile telefonların sabitlenmesi ve pratik kullanımı söz konusu.

 

Telefon sabitleyici ve standlar: Telefonları sabitlemek için kullanılan önemli aparatlardır. Stand olarak kullanılan parçalar ile telefonları sabitleyerek istenilen içeriklerin kolayca izlenmesi mümkün. Günümüzde standlar ve sabitleyiciler sıkça tercih edilmektedir.

 

Telefon kablo koruyucu: Kabloların narin ve nazik yapısı nedeniyle korunmaya ihtiyacı vardır. Kablo koruyucu ürünler sayesinde korumak ve ömrünü uzatmak mümkün. Kablo koruyucular sayesinde kırılma, kopma ve temassızlık sorunları giderilir.

 

Aksesuar Seçimi Yaparken Nelere Dikkat Edilmesi Gerekir

 

Günümüzde telefonlar için yüzlerce aksesuar mevcuttur. Dolayısıyla seçim veya tercih yaparken bazı ayrıntılara dikkat ederek hareket edilmesi elzemdir. Tercih yaparken dikkat edilmesi gereken önemli hususlardan bazıları şunlardır;

 

Düşük fiyat seçenekleri
Müşterinin bütçe planlaması
Yüksek kaliteye sahip ürün
Hangi aksesuara ihtiyaç duyulduğu
Alışveriş yapılan mağazanın güvenilirliği
E-ticaret yapılıyor ise ürün alınan sitenin ve kurumun güvenli olması
Seçilen aksesuarın rengi ve dizaynı
Tercih edilen aksesuarın, elimizdeki cihaza uyumlu olan türlerine yönelmek

 

Telefon Aksesuarları Fiyatları

Telefon aksesuarları fiyatları birçok segmentte karşımıza çıkıyor. Öncelikle fiyatların oluşumunda hangi aksesuarın istendiği ilk sırada yer alır. Ardından marka, malzeme ve özellikler fiyatları belirleyen temel unsurlardır. Dolayısıyla fiyat konusunda net bir bilgi vermek doğru olmaz.

 

Temel aksesuarlar arasında yer alan bazı ürünlerin diğerlerine nazaran daha pahalı olduğu görülür. Özellikle taşınabilir aksesuar türleri daha efektif olmaları nedeniyle daha değerli görülür. Powerbank, kablosuz şarj ve kablosuz kulaklıklar daha yüksek fiyat segmentine sahiptir. 

 

Araç içi tutucu, plastik tutucular, kablo dönüştürücü, selfie çubuğu gibi ürünler aparat görevi görmesi nedeniyle daha uygundur. Fiyatları belirleyen unsurlar arasında özellikler ve işlevsellik ilk sırada yer alacaktır. Tutucu ve standlarda teknolojik yapıdan ziyade fiziki işlevsellik mevcuttur. Ancak kulaklık, powerbank gibi aksesuarlar elektronik ve teknolojik açıdan da işlevsel olması sebebiyle daha değerlidir.

 

Sitemiz üzerinden tüm telefon aksesuar türlerine kolay biçimde erişebilir ve sipariş verebilirsiniz. Tek yapmanız gereken istediğiniz ürünü seçerek sipariş oluşturmak olacaktır. Farklı telefon türlerine ait spesifik aksesuarlar ile ihtiyacınızı giderin. Ayrıca dilediğiniz renk, model ve çeşitte size sunduğumuz seçeneklerden biridir.

 

Cep Telefonu Aksesuarları Mağaza

 

Telefon sahipleri bireyler aksesuar alırken güvenilir satıcı arayışına girerler. Genellikle satın alma esnasında mağazalar, siteler veya dijital satıcılar tercih edilir. Kurumumu TEQSMA sizlere kolay satış sunan güvenilir kurumlardan biridir. Güvenilir ve kaliteli ürün satış politikası sebebiyle uzun süreli ve uzun ömürlü kullanım söz konusu olacaktır.

 

Ayrıca platformumuz içersinde kablosuz kulaklık, bluetooth kulaklık gibi spesifik ürünlerde mevcuttur. Beraberinde kablo dönüştürücü, araç içi tutucu gibi telefon aksesuar modellerine göz atarak sahip olabilirsiniz. Değişik model ve fiyat seçenekleri arasından kendinize uygun olanı seçerek aksesuar ihtiyacınızı gidermeniz basittir.

 

Telefon şarj cihazlarına, kulaklık modellerine, tutuculara ve her türlü kılıflara sitemizden ulaşmanız mümkün. Kurumumuz düşük fiyat seçenekleri ile sizlere üst düzey kaliteye sahip ürünleri sunmaktadır.

 

Popüler ve Fazla Satılan Cep Telefon Aksesuarları

 

Günümüzde yüzlerce aksesuar bulunmasına rağmen bazıları çok daha büyük ilgi görür. Dolayısıyla satış konusunda daha fazla rakamlara erişen aksesuar tipleri mevcuttur. Bu aksesuarlar arasında olanlardan bazıları şunlardır;

 

Kılıflar ve kapaklar: Telefonunuzu çizilmelere, darbelere veya düşmelere karşı koruyan aksesuarlardır. Genellikle silikon, deri veya plastik malzemeden yapılırlar.
Ekran koruyucuları: Telefon ekranınızı çizilme, darbe veya kırılmalara karşı koruyan ince filmlerdir. Çeşitli malzemelerden yapılırlar ve ekranın boyutuna göre farklı çeşitleri vardır.

 

Kulaklıklar: İletişim kurmak, müzik dinlemek veya video izlemek için kullanılan aksesuarlardır. Kablolu veya kablosuz seçenekleri ile insanlara keyifli dakikalar yaşatan mühim aksesuarlardan biridir.

 

Şarj cihazları: Telefon şarj aletleri, duvar prizlerinde veya USB portlarında kullanılan cihazlardır. Kablolu veya kablosuz seçenekleri bulunan cihazlar değişik güçte karşımıza çıkar. Her telefonun şarj aleti aynı güçte ve türde bulunmaz. Ayrıca son yıllarda fast charge ismi verilen hızlı şarjlar yaygın biçimde tercih edilmektedir.

 

Araç tutucuları: Araç içinde telefonu güvenli bir şekilde tutmak için kullanılan aksesuarlardır. Sıkıştırma veya vakumlu modelleri bulunan tutucular navigasyon, film ve müzik için araçlarda sıkça tercih edilir. Ancak araç kullanırken telefon ile gerek olmadığı taktirde çok münakaşa yapılmamalıdır. Aksi taktirde kaza riski ve olası can kayıpları meydana gelebilir.

 

Selfie çubukları: Fotoğraf çekmek için kullanılan ve telefonunuzu uzatmanıza yarayan aksesuarlardır. Bluetooth bağlantılı seçenekleri de mevcut olan değişik yönlere hareket edebilen çubuklardır. Plastik, demir ve metal gibi malzemelerden meydana gelirler.

 

Temizleme bezleri: Telefon ekranınızı veya kılıfınızı temizlemek için kullanılan özel aksesuarlardır. Genellikle mikrofiber malzemeden yapılan bezler televizyon, gözlük ve telefon silmek için kullanılır. Hassas ve değerli ürün grupları için olmazsa olmazlardan biridir. Çizik ve kir bırakmadan hijyen sağlaması ile ünlü olan bez çeşitleridir.

 

Hoparlörler: Telefonunuzdan çıkan sesi arttırmak veya müzik dinlemek için kullanılan aksesuarlardır. Kablolu veya kablosuz seçenekleri bulunan hoparlör çeşitleri duruma göre su geçirmez yapıda bulunabilir. Sony, Beat ve JBL markasının kablosuz hoparlör çeşitleri sıkça görülmektedir.

 

Popüler ve Önemli Kulaklık Markaları

 

Kulaklıklar birçok kullanıcı tarafından tercih edilmesi nedeniyle yüzlerce marka ve model bulunuyor. Bu markalardan bazıları daha pahalı olurken kimisi çok daha uygundur. Özellikle Apple markasının kulaklığı airpods ürünleri diğerlerine göre çok daha pahalı olmaktadır. Markanın kalitesi sebebiyle fiyat segmenti biraz daha yüksektir. 
Kulaklık denince akla gelen uluslararası firmalardan birisi de Beat markasıdır. B işareti olarak bilinen markanın kulak üstü modelleri kadar kablosuz türde modelleri de bulunuyor. Marka profesyonel kulaklık olarak bulunması nedeniyle en pahalı kulaklıklar arasında yer alır.
Ayrıca Bose ve çeşitli bazı markalarında üst segmentte olması nedeniyle daha yüksek fiyatlarda bulunması söz konusudur. Popüler olarak bulunan kulaklık markaları aşağıdaki gibidir;

 

Apple airpods: En kaliteli kulaklık modelleri arasında yer alır. Apple telefon ile birebir uyumlu olması nedeniyle yaygın biçimde tercih edilir. Fiyatı standart kulaklıklara nazaran daha yüksektir.

 

Xiaomi: Markanın telefonu kadar kulakları da ilgi çeker. Birçok renge ve modele sahip kulaklık türü mevcuttur.

 

Samsung: Samsung telefonlar ile kolay uyum sağlayan kablolu ve kablosuz kulaklık modelleri yaygın biçimde kullanılır. Orta fiyat segmentine sahip markalardan biridir.

 

Lenovo: Uygun fiyat seçenekleri nedeniyle talep gören kulaklık modelleri mevcuttur.

 

Beat: Lüks ve aşırı kalitesi yapısıyla bir hayli popülerdir. Ancak lüks olması sebebiyle fiyatları oldukça pahalıdır.

 

Sony: En popüler 5 kulaklık markası arasında yer alan yıllardır duyduğumuz markalardan biridir.

 

Logitech: Keyifli dizaynı ve kolay kullanımı bulunan markalar arasinda yer alır.

 

JBL: Hoparlör modelleri kadar kulaklık konusunda da güvenilir markalardan birisidir.

 

Philips: Önemli ve popüler markalar arasında üst sırada yer almaktadır.

 

Steel series: Yaygın kullanılan uluslararası markalardan biri olarak karşımıza çıkar.

 

Asus: Kulaklık konusunda öncü markalardan biridir.

 

Razer: Popüler markalar arasında yerini almış markadır.

 

Bose: Lüks ve kaliteli olan markanın modelleri üst fiyat segmentine sahiptir. Bütçesi yeten kişilerin ilgi gösterdiği markalardan biridir.

 

Sennheiser: Uluslararası alanda önemli olarak bulunan kulaklık markalarından biridir.

 

Google pixel: Google markasının telefonu kadar kulaklıkları da son yıllarda ilgi çekmektedir.

 

Redmi buds: Redmi telefonu ile entegresi nedeniyle telefonu kullanan kişiler tarafından yaygın olarak tercih ediliyor.

 

 

Popüler Selfie Çubuğu Markaları

 

Selfie çubukları birçok fotoğraf çekimi konusunda insanlara yardımcı oluyor. Dolayısıyla piyasada birçok model ve marka mevcuttur. Yaygın olarak görülen markalar şunlardır;
MF Production
Xiaomi
Syrox
Ally
ACL
Yunteng
Monopod
Shopfocus
Zeus
Airstorr
NUO
Spigen
Zore
Kyrotech

 

Popüler Şarj Aleti Aksesuar Markaları

 

Cep telefonu modelleri ile uyumlu olması gereken şarj aletleri birçok markada bulunur. Uyumlu olması nedeniyle genellikle telefon markalarına ait orijinal şarj aletleri popülerdir. Ancak bu markaların haricinde başka kaliteli markalara sıkça rastlanır. Piyasada popüler olarak bulunan şarj aleti markaları şunlardır;
Apple
Samsung
Xiaomi
Huawei
Oppo
Nokia
LG
General Mobile
Piranha
Syrox
Ttec
Asonic
Orange

 

Taşınabilir Kablosuz Hoparlör Markaları

 

Taşınabilir hoparlör çeşitleri son yıllarda yaygın biçimde kullanılan aksesuarlardan biridir. Değişik renklerde ve boyutlarda görülen bu cihazlar küçük olmalarına rağmen oldukça kaliteli ses çıkarırlar. Neredeyse cebe dahi sığabilecek boyutları bulunan hoparlör türlerinden popüler markalardan bazıları şunlardır;
JBL
Sony
Piranha
Logitech
Boom
Divoom
Kkmoon
Philips
Tonex
MF Product
Goldmaster

 

Etiketler: #AppleAirpods #Xiaomi #Samsung #Lenovo #Beat #Sony #Logitech #JBL #Philips #SteelSeries #Asus #Razer #Bose #Sennheiser #GooglePixel #RedmiBuds #SelfieÇubukMarkaları #ŞarjAletiMarkaları #HoparlörMarkaları #TEQSMAÜrünleri
Şubat 28, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR