Cep Telefonu Tutucuları ve Telefon Sabitleyiciler

Cep Telefonu Tutucuları ve Telefon Sabitleyiciler

Gündelik hayatımızda bazı teknolojik ürünler yaygın şekilde kullanılır. Bu ürünlerin başında tabi ki akıllı telefonlar ilk sırada yer almaktadır. Cep telefonlarını evde, iş alanlarında ve akla gelen tüm ortamlarda kolay şekilde kullanarak istediğimiz ihtiyaçları gideririz.

 

Cep telefonlarının kullanımları esnasında bazı aparatlara ihtiyaç duyulmaktadır. Aksesuar olarak karşımıza çıkan aparatlar sayesinde kolay kullanım olanağı doğacaktır. Genellikle selfie çubuğu, kılıf, kapak ve cep telefon tutucuları yaygın şekilde kullanılan gereçlerin başında gelir.

 

Telefonların belli ortamlarda kullanımları sırasında sabitlenme gereksinimi doğmaktadır. İnsanlar tüm gün boyunca telefonları elinde tutmaktan yorulabilir ve durum sıkıcı hâle gelebilmektedir. Bu nedenle akıllı telefon sabitleyici ürünler sayesinde istenilen yere monte etmek mümkün olacaktır.

 

Telefon tutucu, telefonu taşımak veya kullanmak için kullanılan bir cihaz olarak bulunur. Genellikle araç içinde kullanılırken telefonun yerinde kalmasını ve elverişli bir konumda olmasını sağlar. Farklı montaj seçenekleriyle birlikte gelirler ve bazıları da kablosuz şarj özellikleri sunarlar. Telefon tutucuları, daha güvenli bir sürüş deneyimi sağlamak için de oldukça kullanışlıdır.

 

Telefon sabitleyici olarak görülen tutucular telefonların kaymasını veya düşmesini engeller. Spesifik olarak tasarlanmış işlevsel aparatlar veya cihazlar sayesinde sabitleme ortaya çıkar. Telefonun istenildiği gibi sabitlenmesi sonucunda pratiklik ve kolay kullanım imkanı ortaya çıkar.

 

Sabitleme gereçleri sayesinde ellerin serbest bırakılması veya daha rahat hareket edilmesi mümkündür. Telefon Sabitleyiciler genellikle arabalarda, motosikletlerde, bisikletlere, masalarda, ofislerde karşımıza çıkar. Mandallı yapıya sahip olması sebebiyle istenilen bölgeye uyumlu şekilde monte olabilen çok amaçlı gereçlerdir.

 

Telefon tutucu fiyatları kalitesine ve işlevine göre değişim gösterir. Göz önünde olan kaliteli modeller daha değerli olurken düşük kaliteye sahip tutucular ucuz şekilde piyasa içerisinde yer alır. Ancak sitemizde kaliteli ürünleri uygun ve hesaplı şekilde bulmanız mümkün olacaktır. Mıknatıslı modellerin haricinde mandallı ve spesifik türlere sitemizden ulaşabilirsiniz.

 

Cep Telefon Tutucu Çeşitleri Nelerdir?

 

Günümüzde çeşitli amaçlarla kullanılan telefon sabitleyici tutucu aparatlar mevcuttur. İnsanlar belli zaman dilimlerinde bulundukları ortama veya araca uygun şekilde telefonları sabitlemek isterler. Yaygın şekilde kullanılan cep telefon tutucu çeşitleri şunlardır;

Araç içi cep telefonu sabitleyici veya araç içi telefon tutucular
Masaüstü akıllı telefon tutucular
Elde taşınabilir telefon tutucuları
Bisiklet, motosiklet ve scooter cep telefon tutucu modelleri
Su geçirmez cep telefon tutucuları
Kordonlu telefon tutucular
Akıllı saate monte edilen tutucular
Telefonların kılıfı ile birlikte gelen tutucu türü

 

Yukarıda belirtilen tutucular cep telefonları çeşitli alanlarda sabitlemek için kullanılan çeşitlerdir. Popüler olarak rağbet gören bu tarz aparatlara firmamız TEQSMA farkıyla kolay şekilde sahip olabilirsiniz. Uygun fiyat seçenekleri ile istediğiniz telefon aksesuarını sitemizden ulaşarak bulmanız mümkün. Aynı zamanda ürünlerimiz kaliteli olması sebebiyle uzun ömürlü kullanım olanağı sunar.

 

Araç İçi Telefon Tutucular

 

Araç içi telefon tutucu olarak bulunan aparatlar oldukça kullanışlı ve rağbet gören aletlerdir. İnsanlar gündelik hayatında araç sürerken telefonu koyacak veya sabitleyecek alan ararlar. Bu nedenle aparatlar sayesinde aracın içinde telefonların istenildiği gibi sabitlenmesi mümkün olmaktadır.

 

Araç içi tutucular birçok amaç için tercih edilmektedir. Navigasyon veya konum bilgisi almak isteyen sürücüler içinde oldukça önemlidir. Özellikle günümüzde birçok taksi içerisinde telefon sabitleme parçalarına rastlanır. Ayrıca film izleme, müzik dinleme veya telefonları açmak gibi durumlar içinde önemlidir.

 

Ancak dikkat edilmesi gerekenler arasında araç seyir halindeyken film izlemek veya telefon ile konuşmak yanlış olacaktır. Araç dururken dikkat edilerek telefon tutucular faydalı şekilde kullanılmalıdır. Aksi taktirde kaza yapma olasılığı ve yüksek risk içeren durumlarla karşılaşma ihtimali artacaktır.

 

Tutucular genellikle ızgaralık ve hava kanallarına veya araç göğsüne yerleştirilir. Bu sayede telefonların düşmesini önlemek için sabitlenme söz konusu olacaktır. Mandallar ile sabitlenen telefonlar kolay kullanım imkanları sunar. Aynı zamanda duruma göre mıknatıs ile monte olan araç içi tutuculara da rastlanmaktadır.

 

Araç içi tutucular aynı zamanda cam kısma veya torpido kısmına da entegre edilebilir. Duruma göre arka koltukta bulunan kişiler içinde sabitlemeye yarayan çeşitli tutucular mevcuttur. Farklı model ve işlevlere sahip ürünler sayesinde yüksek verim alma olanağı doğacaktır.

 

Masaüstü Telefon Tutucuları

 

İnsanlar çeşitli ortamlarda masa gibi alanlarda çalışırlar. Çalışma esnasında masaya telefonun sabitlenmesi için bazı aparatlar oldukça kullanışlı şekilde karşımıza çıkar. Masaüstü telefon tutucuları sayesinde pratik şekilde telefonların kullanılması imkanı doğmaktadır.

 

Masaüstü tutucular özellikle ofis ve masalarda büyük önem taşımaktadır. Masa başında iş yapan kişiler telefonları sabitleyerek arama, video, müzik ve diledikleri işlemleri yapabilmektedir. Ayrıca film izlemek içinde sabitleyiciler oldukça elverişli ve kolay kullanım imkanı sunan ürünlerdir. Bu nedenle dilediğiniz şekilde kullanım için telefon sabitleme cihazlarına yönelmek mantıklı olacaktır.

 

Ofis ve kamu çalışanları için masaüstü üzerinde telefonun sabitlenmesi büyük önem teşkil etmektedir. Bu nedenle çeşitli kullanımlar için masaüstü tutucular pratik şekilde telefonu kullanmanıza vesile olur. Aynı şekilde eğitim ve öğretim alanlarda telefonun kullanılması halinde sabitleyici aparatlar büyük kolaylıklar sağlar. 

 

Bisiklet, Motosiklet ve Scooter Telefon Sabitleyiciler

 

İki tekerlekli araçlar sırasında bazı teknolojik ürünler oldukça önemlidir. Bu ürünlerin başında telefon ilk sırada yer alır. İnsanlar bisiklet, scooter ve motosiklet kullanımı sırasında telefondan destek veya yardım almak isterler. Şarj cihazı kadar önemli olan aksesuarlar sayesinde elektronik cihazlar kolay şekilde entegre edilmektedir.

 

Özellikle navigasyon ve müzik dinlemek için telefonlar oldukça elverişlidir. Motosiklet veya bisiklet ile gidilecek yerin tespiti ve navigisyon pratiklik sunmaktadır. Ancak alan olanakları sebebiyle telefonu sabit koymak pek mümkün değildir. Bu nedenle bisiklet veya motosiklet için özel telefon sabitleme aparatları oldukça kullanışlı olacaktır.

 

Sitemiz üzerinden TEQSMA farkıyla istediğiniz tutuculara veya sabitleyicilere erişmeniz mümkündür. Ayrıca sitemiz içerisinde ihtiyacınız olan tüm son teknoloji cihazlarda mevcuttur. Tecrübeli ekiplerimiz ve kaliteli ürünlerimiz sayesinde uygun fiyatlarla dilediğiniz ürünlere sahip olun.

 

Elde Taşınabilir Telefon Tutucuları

 

Telefon tutucuları çeşitleri arasında yaygın şekilde kullanılan bir diğer tür elde tutulabilir işlevselliği olanlardır. Bu sayede insanlar elde kolay şekilde telefonları sabit şekilde tutabilir ve düşme riski ortadan kalkar. Telefonların güvenilir ve pratik şekilde taşınması sebebiyle oldukça fazla rağbet gören gereçler arasında yer almaktadır.

 

Elde taşınabilir telefon tutucuları cihazları sıkıca kavraması nedeniyle oldukça güvenilir şekilde karşımıza çıkar. Rahat ve ortopedik olmaları nedeniyle insanlar için elverişli kullanım olanakları sunmaktadır. Firmamız üzerinden de bu tarz gereçlere uygun fiyatlarda sahip olmanız mümkün.

 

Elle taşınabilir telefon tutucularının bazıları cihazların arkasına veya üstüne yapıştırılan versiyonda da bulunmaktadır. Cihazı sıkı bir biçimde kavraması sebebiyle elin etrafına sarılması da söz konusudur. Bu nedenle kolay ve pratik şekilde telefonun sabitlenmesi ve taşınması söz konusu olmaktadır.

 

Elde taşınan tutucular arasında cüzdan biçiminde olan türlerde bulunmaktadır. Diğer önemli eşyalarında taşınmasına pratiklik sağlanması nedeniyle insanlar tarafından yoğun ilgi görmektedir. Özellikle spor yapan, seyahat eden ve çeşitli zorlu iş alanlarında yaygın şekilde kullanılır.

 

Su Geçirmez Telefon Tutucuları

 

Teknolojinin gelişmesi sebebiyle birçok cihazda ve üründe su geçirmezlik öne çıkmıştır. İnsanlar sulu alanlarda su geçirmez cihazlar sayesinde rahat kullanım aramaktadır. Bu nedenle telefon tutucuları da su geçirmez şekillerde üretilmektedir.

 

Su altı çekimleri, deniz ile ilgili projeler, havuz, spa ve akla gelen tüm ortamlarda su geçirmez gereçlere duyulan ilgi fazladır. Özellikle yaz aylarında su geçirmez cihazlara duyulan ilgi çok daha fazla biçimde karşımıza çıkar. Sitemiz üzerinden istediğiniz su geçirmez ürünlere kolay şekilde sahip olabilirsiniz.

 

Kordonlu Telefon Tutucuları

 

Kordonlu telefon tutucular isminden anlaşılacağı üzere bir telefona kordon ile bağlanarak kullanılabilen gereçlerdir. Bu tutucular çoğunlukla sağlam bir telefon tutma yüzeyine sahip olması sebebiyle oldukça kullanışlıdır. Kullanıcıların telefonları rahat şekilde tutmasına olanak sağlaması sebebiyle rağbet gören tutucu türlerinden biridir.

 

Kordonlu telefon tutucular genellikle kılıfların ve cihazların boyutlarına göre ayarlanabilen esnek bir tutma mekanizmasına sahiptir. Bu nedenle, birçok farklı telefon modeline ve markasına uygun olabilirler. Kordonlu telefon tutucular özellikle seyahat eden bireyler için ve sporcular için idealdir. Ayrıca aktif şekilde gün içinde hareket eden bireylerinde ilk tercihleri arasında yer almaktadır.

 

Akıllı Saate Monte Edilen Tutucu Türleri

 

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte birçok yeni ve değişik ürün insan hayatına dahil olmuştur. Bu ürünlerin başında son yıllarda oldukça popüler olan akıllı saatler ilk sırada yer alır. Kola takılan akıllı saatler sayesinde kolay kullanım imkanları doğarken aynı zamanda pratik biçimde teknolojiden faydalanmak mümkündür.

 

Akıllı saatlerle birlikte akıllı bileklik modelleri de yaygın şekilde talep gören elektronik ve teknolojik cihazlardır. Kolay kullanım olanakları nedeniyle milyonlarca insan tarafından tercih edilmektedir. Bileklik ve saate telefonun monte edilip sabitlenmesi için kullanılan tutucular sayesinde rahat hareket olanağı ortaya çıkacaktır.

 

Akıllı saatlerin yaygınlaşması sebebiyle saatlere monte edilebilen tutucularda ortaya çıkmıştır. Telefonun akıllı saatlere entegre olması için üretilen aparatlar sayesinde gündelik hayat içerisinde kolay telefon kullanım olanağı doğar. Sitemiz üzerinden istediğiniz spesifik telefon tutucu ürünlerine ve aksesuarlara sahip olabilirsiniz.

 

Telefon Kılıfı İle Birlikte Oluşan Tutucular

 

Telefon kılıfları bilindiği üzere akıllı telefonlara ekstra koruma sağlayan aksesuarlardan biridir. Telefonların değerli olması sebebiyle her kullanıcının tercih ettiği temel ihtiyaç ürünleri arasında yer alır. Günümüzde telefon sahibi olan tüm bireyler ilk iş olarak kılıf ve koruma ürünlerine yönelmektedir.

 

Telefon kılıfları modele ve boyuta göre değişkenlik gösterir. Aynı zamanda markaya göre uygunluk söz konusu olacaktır. Örnek vermek gerekirse Apple marka bir telefona uygun kılıf ile Samsung markaya uygun kılıf aynı olmaz. Markanın haricinde model ve cihazın ebatları da kılıf seçimi için önemli olan özelliklerden biridir.

 

Telefonun boyutları kılıf tercihi için oldukça önemlidir. Çünkü telefondan büyük kılıf almak telefonun düşmesine veya çıkmasına sebebiyet veren güvensiz durumlardan biridir. Kılıfın küçük olması telefonun içine sığmamasına vesile olur. iPhone 6 sahibi olan biri iPhone 7 kılıfını kullanamadığı için modele göre alım yapılmalıdır.

 

Cep Telefonu Standı 

 

Cep telefonu standı gündelik hayatımızda oldukça fazla gördüğümüz çok amaçlı ürünlerden biridir. Telefonların sabit şekilde göz hizasında durması için alttan destek sağlayan aparatlar sayesinde istenilen sabitleme ihtiyacı gerçekleşir. Bu sayede özellikle film ve dizi izlerken kolay şekilde kullanım imkanı ortaya çıkacaktır.
Telefon standları genellikle kare biçimde olan plastik ve tahta parçadan meydana gelmektedir. Yarık biçiminde bulunan yol sayesinde telefon yola koyulur ve hareketsiz şekilde göz hizasına ayarlanır. Bu sayede istenilen içerikler rahat ve konforlu şekilde izlenebilir hale gelir.

 

Kamera ve Fotoğraf Tutucuları

 

Telefon tutucuları olduğu kadar aynı durum fotoğraf makinesi ve video kamera içinde geçerlidir. Kameraların sabitlenmesi için genellikle telefona nazaran daha farklı aparatlar kullanılmaktadır. Bu aparatlar şunlardır;
Tripod
Gimbal
Selfie Çubukları

Yukarıda belirtilen aparatlar kameralar için olmazsa olmazlar arasında yer almaktadır. Fotoğraf stüdyolarında kameraların sabitlenmesi için tripod, gimbal veya selfie çubuğu benzeri ürünler kullanılmaktadır. 
Selfie Çubuğu 

Selfie çubukları, kamera ve fotoğraf makinesinde daha az tercih edilse de kullanımı söz konusudur. Genellikle telefonda daha sık karşımıza çıkar. Ancak duruma göre kamera ve fotoğraf makinesinde de kullanımı söz konusudur. Firmamız TEQSMA üzerinden istediğiniz selfie çubuğu ürünlerine erişebilirsiniz.

Selfie çubukları son 6 - 7 senede oldukça revaçta olan aparatlardır. Yaklaşık 10 sene öncesinde selfie çekme kavramı ortada yoktu. Ancak teknoloji ve sosyal medya etkisi sebebiyle selfie çekme kavramı doğmuştur. Bu doğma sebebiyle insanlar selfie çekme çılgınlığına başlamıştır.

Selfie çekimi sırasında telefonun insanlardan belli mesafe uzakta olması gerekir. Kol boyu ve acı uyumsuzluğu nedeniyle rahat şekilde çekim yapılamaz. Bu nedenle aparatlardan yardım alınarak istenilen şekilde selfie resimler çekmek mümkün olacaktır. Aynı zamanda kalabalık kişilerin selfie çekimi sırasında kadrajın geniş tutulması için selfie çubukları oldukça elverişli ve kullanışlıdır.

 

Gimbal Modelleri ve İşlevi 

 

Gimbal ismi verilen aparatlar özellikle kamera ve fotoğraf makineleri için tercih edilmektedir. Video çekimleri esnasında görüntünün oynamaması ve titrememesi için gimbal ismi verilen aparatlardan yardım alınmaktadır. Aksi taktirde görüntünün kalitesiz olarak çekilmesi söz konusu olacaktır.

 

Gimbal ile birçok işlev yapılabilmesi nedeniyle sinema sektörü için bir hayli önemlidir. Konuyu ve olayı arkadan şekilde titreme olmadan gimbal ile çekmek mümkündür. Aynı şekilde gimbal ile önden de sabit biçimde video kaydı alma ve titreşim olmadan çekim yapılmaktadır. Aynı zamanda sahte drone işlevi olarakta kullanım mümkündür. 

 

Gimbal sayesinde çekim esnasında etrafta dönme ve hareket ederken çekim olanağı mümkündür. Slider çekimleri gibi spesifik durumlarda da gimbal ismi verilen aparatlar büyük önem teşkil eder. Sektör içerisinde hareketli çekimlerin olmazsa olmaz modeller arasındadır.

 

Gimbal fiyatı kalitesine ve markasına göre değişkenlik gösterir. Modeller farklı olduğu için fiyatların belli aralıklarda değişmesi söz konusudur. Uygun fiyatlı gimbal cihazlarına sitemiz üzerinden kolay şekilde erişim sağlayabilirsiniz. Gimbal telefon içinde kullanılsa da ağırlıklı olarak kameralar için tercih edilmektedir. 

 

Tripod

 

Tripodlar kameraları sabitlemeye yarayan genellikle üç bacaklı olan oldukça önemli aparatlardır. Aynı zamanda hareket kabiliyeti fazla olan ahtapot tripod türleri de kamera kullanıcıları tarafından yaygın şekilde tercih edilmektedir.

 

Tablet Standı

 

Tablet standları aynı telefona benzer yapıda karşımıza çıkar. Ancak tabletler daha büyük olduğu için standlar daha geniş ve sağlam şekilde karşımıza çıkar. Tablet sahiplerinin yüksek oranda tercih ettiği aksesuar türleri arasında yer almaktadır.

 

Tablet standları aynı zamanda kapaklı şekilde de bulunmaktadır. Kılıf biçiminde olan aparat açılarak stand görevi görmektedir. Örnek vermek gerekirse fotoğraf çerçevesinin arkasında bulunan desteğe benzer bir destek tableti dik tutarak kolay kullanım olanağı sunar.

 

Tablet standları telefonlara göre çok daha çeşitli ve farklı modellere sahiptir. Telefon standları genellikle daha az çeşitte ortaya çıkarken tabletlerde işin içine kılıf ve kapak girmesi nedeniyle stand türlerinin farklı versiyonlarına rastlanır. Bu durum müşterilere daha fazla model seçeneği sunan avantajlar arasında yer almaktadır. 

 

Uygun Fiyatlı Tutuculara Nereden Ulaşabilirim?

 

Telefon tutucularının ve çeşitli aksesuarların uygun fiyatlarda olması oldukça önemlidir. Müşteriler daha düşük bütçeler ile kaliteli ürünleri almayı hedefler. Bu nedenle firmamız TEQSMA sizin için en doğru adres olacaktır. Kurumumuz üst düzey ürün kalitesi sayesinde uzun ömürlü kullanım imkanı sunar. 

 

Aynı zamanda bazı ürünlerimizde çeşitli garanti süreleri mevcuttur. Firmamız bazı dönemlerde ekstra indirim kampanyaları ve çeşitli promosyonlar sayesinde müşterilere büyük imkanlar sağlar. Şirketimizin en temel ilkesi müşteri memnuniyeti odaklı çalışarak hareket etmektir.

 

TEQSMA bünyesinden alacağınız elektronik cihazlar sizlere kısa sürede ulaşır. Firmamız siparişleri hızlı ve güvenilir şekilde kargolayarak kısa sürede elinize ulaşmasını sağlar. Aynı zamanda kargo kısmına özen göstermemiz sebebiyle nakliye esnasında deformasyon, yıpranma ve kırılmaların önüne geçilmektedir.

 

Firmamız içerisinde yer alan ürünler sadece telefon ve tablet tutucular ile sınırlı değildir. Aynı zamanda akıllı cep telefonları, masaüstü bilgisayarlar, dizüstü bilgisayarlar, oyuncu bilgisayarları, bilgisayar aksesuarları, kulaklıklar, klavye, fare, akıllı bileklikler gibi ürünlerde bünyemizde bulunur.

 

TEQSMA içerisinde ayrıca bilgisayar iç donanım parçaları ile dış donanım parçaları yerini almaktadır. Bununla birlikte akıllı saatler, powerbank, batarya, kablo dönüştürücüler, fotoğraf makineleri, ışıklandırma ürünleri gibi akla gelen tüm teknolojik ürünlere ulaşabilirsiniz.
 

Etiketler: #Teknoloji #TelefonAksesuarları #CepTelefonuTutucu #AraçİçiTutucu #MasaüstüTutucu #BisikletTutucu #SuGeçirmezTutucu #KordonluTutucu #AkıllıSaatTutucu #SelfieÇubuğu #Gimbal #Tripod #TabletStandı #ElektronikCihazlar #BilgisayarAksesuarları #AkıllıSaat #Powerbank #FotoğrafMakinesi #Işıklandırma #TeknolojikÜrünler
Şubat 26, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR