İsimli USB Bellek ve Özel Tasarım USB Bellek

İsimli USB Bellek ve Özel Tasarım USB Bellek

Gündelik hayat içerisinde kişisel kullanım ve mahremiyet oldukça önemlidir. Mahrem konulardan birisi de kişilere özgü evrak, dosya ve içeriklerin depolanmasıdır. Bu noktada yardımcı olacak ürünlerin başında USB flash bellekler ilk sırada yer almaktadır.
 

 

Bilgisayar ve çeşitli teknolojik cihazlar içerisindeki verilerin kolay biçimde stoklanarak saklanması mümkün olacaktır. Ayrıca taşınabilir olması sebebiyle oldukça kullanışlı ve pratik ürünlerden biridir. Portatif yapısı sebebiyle birçok bilgisayar kullanıcı tarafından tercih edilmektedir.
 

 

USB flash bellek birçok avantaj sağlamaktadır. Kişisel verilerin kolay biçimde saklanmasına, korunmasına ve istiflenmesine vesile olmaktadır. Bu nedenle yaygın biçimde tercih edilen teknolojik cihazlardan biridir. Kolaylık ve pratiklik sağlamasının haricinde insanlarda yarattığı etki ve yararlar şunlardır;
 

 

Veri depolama
Veri saklama
Veri stoklama
Verileri koruma ve güvence altına alma
Dosya ve evrak kaybını önlemek
Hobi olarak görülen oyunların saklanması ve depolanması
Müzik, şarkı gibi içerikleri saklama
Video, film ve çeşitli içeriklerin depolanması
Fotoğraf, görüntü gibi kişisel hatıraların saklanması ve korunması
Verileri başka cihazlara aktarma kolaylığı
Resmi belge ve evrakları koruma
Mahremiyete uygun kullanım
Duruma göre şifre konulabilmesi
Başka hediyelik eşyalara dönüşmüş versiyonlarda bulunması
Anahtarlık, kartvizit, powerbank gibi türleri olması
USB bağlantı girişi olan her cihaza uyumlu olmaları
Kolay bağlanma ve hızlı veri aktarımı
Eğitici ve öğretici içerikler için kolaylık
Küçük boyutta ve kolay taşınabilir olması
Pratik kullanım imkanı
Farklı kapasitelerde bulunabilmesi

 

 

Yukarıda belirtilen unsurlar, USB flash bellek cihazların sunduğu avantajların sadece bazılarıdır. İnsanlar için oldukça kullanışlı olan cihazların yaygın biçimde rağbet gördüğünü rastlamaktayız. Sitemiz üzerinden de dilediğiniz USB bellek türlerine sahip olabilirsiniz.

 

TEQSMA olarak akla gelen birçok elektronik ürün grubu sizlere sunuyoruz. Bu cihazların arasında USB flash belleklerin önemli bir yere sahip olduğu görülmektedir. Farklı modellere, kapasitelere ve markalara sahip cihazlardan seçim yaparak, sipariş vermeniz oldukça basittir.
İsimli USB Bellek ve Özel Tasarım
Üzerinde kişiye özgü bilgileri ve kişisel ifadeleri taşıyan flash belleklerdir. Kendini özel hissetmek isteyen bireylerin tercih ettiği cihazlardan biri olarak bulunuyor. Genellikle hediyelik eşya firmaları üzerinde verilen hizmetler sonucunda işleme yapılır. 
İşleme esnasında isim soyad ve kişisel bilgiler yer almaktadır. Flash bellek alıp baskı ve işleme firmalarında kişisel hale getirmek mümkündür. Duruma göre telefon +90 xxx xx xx biçiminde üzerine yazılabilir, aynı şekilde ad ve soyad işlenebilir. Hediye olarakta verilebilen şık ürünlerden biridi olarak görülür. 

 

 

Özel ve kişisel ifadeleri barındırmış olan flash bellekler sitemizde mevcut değildir. TEQSMA bünyesinde üzerinde işleme olmayan, flash bellek çeşitlerine sahip olabilirsiniz. Dilediğiniz taktirde üzerine kazıma ve işleme kısımlarını başka kurumlarda yaptırmanız mümkündür. USB flash belleğinizi, kişisel bellek hale getirebilirim tarzı slogana sahip şirketler size yardımcı olacaktır.

 

 

USB Flash Bellek Çeşitleri

 

1. Standart USB B.: En yaygın görülen depolama aracıdır. Genellikle 4 GB, 8 GB, 16 GB, 32 GB, 64 GB, 128 GB, 256 GB türleri bulunuyor.
2. Micro USB Flash Bellek: Adından anlaşılacağı üzere mikro yani çok küçük olan cihazlardır. Kolay ve pratik taşınması sebebiyle insanlar tarafından yaygın biçimde tercih edilmektedir. Cepte, çantada, anahtarlık olarak dahi taşınması mümkündür.
3. Şifreli USB B.: Verilerin depolanması sonucunda güvenilir biçimde saklanmasına yarar. Şifre veya parola olması sebebiyle güvenli aletlerdir. Ayrıca ışık, ses ve çeşitli güvenlik duvarlarının olduğu cihazlarda mevcuttur. Kullanıcının mahremiyetini sağlayan ve özel bilgileri güvenli biçimde tutmasına yarayan önemli cihazlardır.
4. USB - C Bellek: Yeni nesil cihazlar için tercih edilen bellek türüdür. Daha hızlı veri aktarımı yapabilmek için kullanılan son teknoloji aletlerdir. Genellikle kapasiteleri yüksek olan aletler olması sebebiyle 1 TB'a ulaşan kapasiteleri görülebilir.
5. USB 3.0 Bellek: Çok hızlı veri transferi yapması sebebiyle tercih edilen cihazlardır. Özellikle yüksek çözünürlüklü görüntü ve 4k videoların aktarımı için tercih edilir. Fotoğraf, grafik, editör ve kurgu işleri ile uğraşan kişilerin sıkça tercih ettiği cihazlardır.
6. Kişiye Özel ve İsme Özel: Kişiye özel yazıların, e posta adresinin ve bilgilerin olduğu bellek türüdür. Duruma göre telefon, adres bilgileri dahi eklenebilir. Özel flash bellek olması sebebiyle hediyelik eşya olarakta yaptırılarak, dilediğiniz kişiye verilebilir.
7. Kartvizit, Kart USB Bellek: Karta benzer yapısı sebebiyle kolay ve pratik kullanım olanağı sunan bellek çeşididir. Kredi kartına benzer yapısı ile kolay kullanım sunar.
8. Anahtarlık USB flash B.: Anahtarlık olarak kullanan, özel USB flash bellek çeşidi olarak karşımıza çıkmaktadır. Günlük hayatta portatif ve pratik kullanım olanağı sunan cihazlardır.
9. Promosyon USB Bellek: Bu bellek tipleri Tic Ltd şirketleri tarafından sıkça tercih edilmektedir. Şirket ismi, kurumsal detaylar olmak üzere birçok firma promosyon detayları üzerinde bulunur. Hatta duruma göre müşterilere hediye edilmesi ve promosyon olarak kullanımı söz konusudur.

 

 

USB Flash Bellek Kapasiteleri

 

2 GB
4 GB
8 GB
16 GB
32 GB
64 GB
128 GB
256 GB
512 GB
1 TB
2 TB

 

 

USB Flash Bellek Markaları

1. Sandisk
2. Xiaomi
3. Samsung
4. Kingston
5. Toshiba
6. Lenovo
7. Sony
8. Powerway
9. Mi
10. Hikvision
11. Gigastone
12. Syrox
13. Kioxia
14. Lexar
15. Adata
16. Team
17. Kodak
18. Concord Dual
USB Bellek Türleri
Compact Flash Türleri
SD Türleri (Secure Digital)
Multimedya Kart (Multimedia Card, MC)
Memory Stick
Smart Media (Smart Medya)

 

 

USB Sürüm ve Aktarım Türleri
 

Sürüm arttıkça aktarım hızı ve veri transfer sırası kısalacaktır. Dolayısıyla hızlı transferler için son sürümler tercih edilmelidir. USB flash bellek sürümleri aşağıdaki gibidir;
USB 1.0: Bir saniye süre içerisinde 12 ile 15 MB aktarım yapılır. Bir dakika içerisinde 720 MB - 900 MB arasında transfer mümkün.
USB 1.1: 1 saniye süre içerisinde 1.0 sürümüne benzer veri transferi yapmaktadır.
USB 2.0: 1 saniye içerisinde 60 Megabyte civarında veri transferi veya aktarımı yapar. Dakika başına 3.6 GB aktarım olabilmektedir.
USB 3.0: 1 saniye içerisinde 500 - 600 MB aktarım hızına ulaşım görülmektedir. Oldukça hızlı olması nedeniyle çok hızlı veri aktarılır.
USB 3.1: Saniye içerisinde 1.2 GB boyutlarda aktarım yapılabilir. Bu nedenle aşırı hızlı biçimde, çok yüksek kapasiteleri transfer etmek mümkün.
Kaliteli USB Flash Bellek Modelleri Nelerdir?
Sandisk USB 3.0
Sandisk Cruzer Blade
Sandisk Ultra Dual Drive
Sandis Ultra Dual Drive Type - C
Kingston Dtx
Xiaomi 2 TB 
Sanddisk Ultra Flair
Sanddisk İxpand Luxe iPhone
Sanddisk İxpand
Sanddisk Ultra Luxe
Sanddisk Cruzer Glide
Sandisk Ultra Fit
Sandisk Cruzer Edge
Syrox Micro USB 
Syroc Otg
Sanddisk Ultra Dual Drive Go
Kingston Exodia DataTraveler
Kingston Exodia Onyx 
Kingston Exodia M
Lexar Jumpdrive M22
Lexar Jumpdrive V40
Lexar Jumpdrive Type - C
Lexar USB Stick
Lexar Jumpdrive S23
Gigastone V10
Kodak K100
Kodak K133
Kodak OTG Dual
Sony Usmsa3 Series
Lenovo Pendrive
Adata Royal
Adata C906
Adata C008
Xiaomi Type - C
Hi Level Mini Otg
Concord mini lite
Concord Metal Flash
Concord Metal Cep Flash
Omac 2 TB Flash Bellek
Yblt yüksek hızlı 3.0 USB Bellek
Super Speedy 2 TB
Samsung Bar Plus 3.1 ultra hızlı
Samsung Duo Plus 300 MB/saniye 3.1 USB

 

Etiketler: USB flash bellek, özel tasarım, isimli USB, TEQSMA, veri depolama, kapasiteler, hızlı transfer, promosyon USB, markalar, taşınabilir depolama, kişiye özel USB, USB sürüm, aktarım türleri, kaliteli USB bellek modelleri.
Mart 01, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR